Hanna Agnes Augusta

-en musiker med livlig fantasi!

Hej på en stund!

Kategori: Augusta is a happy girl

Hääj folket!

Om ungefär tolv timmar kommer jag stå färdigpackad och färdigklädd i hallen och vänta (från att jag skriver det här alltså). Jag ska till Kristianstad, Rinkaby, och bo i tält med en jävla massa göteborgare på World Scout Jamboree 2011, Sweden. Ett feteläger för scouter från hela världen helt enkelt. :D

Kommer hem på söndagen den 7 augusti (om en vecka och några dagar) för att ha min sista hela vecka i frihet. Sen blir det gymnasiet, fast helt ärligt så orkar jag inte tänka på det nu. Är alldeles för insatt i scoutbanan ju.

Linnea; förlåt att vi inte sågs idag, men vi kommer ses när jag kommit tillbaka (om inte Beriviks kusin kommer dit och skjuter på oss eller så, man vet aldrig...)

Hej på en stund! Älskar er <3

Ett meningslöst inlägg om Kent.

Kategori: Agnes skriver av sig

Hejhej vänner! (vill varna redan innan att b-tangenten är cp så om det ska vara ett b nånstans, li inte förvånad om det fattas...)

Jag har lyssnat på Kent mycket redan innan, men mitt Kentintresse har fått en nytändning. Jag vet inte varför, men plockade fram min Kentbox (alla skivor från Kent till Tillbaka till Samtiden) och satte igång Hagnesta Hill... och poff fick jag ett nytt favoritalbum, innan har det varit Vapen & Ammunition eller Tillbaka till Samtiden.

Det bästa med Kent är fanimej texterna. De är glasklara, fantastiska och sätter sig verkligen i hjärtat. När jag kommer någon vart med min musik vill jag också kunna göra det. Få människor att gråta ara av att höra min rörande musik.

Jag älskar Kent. Jag älskar Kevlarsjäl. Jag lever på Kevlarsjäl just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=mm20coPr3XY&feature=related

Lyssna, för fan.

<3

Long time no seen...

Kategori: Agnes skriver av sig

Hääj allihopa!

Jag vet, nu är det faktiskt aslängesen jag bloggade, och jag skäms lite för detta... så nu jävlar ska ni ha saknat mig, annars lir det ännu längre till nästa gång!

Dock hände det inte så mycket under förra veckan, bara det att jag klippte av mitt hår och går runt och liknar min moster Pernilla mer och mer för varje dag som går... Fast det är nog bara ra, är trött på att höra att jag är lik modern min.

Anyway, har mycket att tänka på just nu, då jag åker på feteläger nästa vecka... ska bo i tält i 13 dagar med göteborgare och sånt där, och dessutom med 38000 människor som inte kan svenska. Woohoo!



Så här ser jag ut nuförtiden ^^

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Hääj folket!

Hade tänkt gå och lägga mig inom kort. Klockan passerade nyligen ett och jag är aptrött efter ännu en arbetsvecka. Dock är jobbgrejen över nu, kommer alltså inte jobba mer under sommaren. WOOHOO!! :D

Slänger med en bild på en frisyr jag blev askär i. Klipper mig på måndag, och denna verkar intressant, eller? :)

Jobbet blev plötsligt väldigt ojobbigt...

Kategori: Augusta is a happy girl

Hääj på dääj!

Gissa var jag är? (har du nyss besökt facebook så vet du redan...) Namen, jag sitter faktiskt i receptionen på NCC Construction i Helsingborg! Vad fan jag gör här? Jag jobbar! Eller, rättare sagt, jag bloggar och ritar... Min chef är på möte och hon kom inte på nåt jag kunde göra under tiden, så sitter bara här och vaktar porten (för besökare och sånt) och chefens telefon (som fortfarande inte ringt, men man vet aldrig..)

Idag är min näst sista dag här, alltså min tolfte arbetsdag. Jag slutar imånn när alla här går på byggsemester, och då ska det firas med Coca Cola Vanilj, Ben&Jerry, Jack Black-humor och min bästaste fisk, Elias. <33

Tjolahopp! :D

Tack alla!

Kategori: Agnes skriver av sig

Hääj folket!

Jag vill tacka alla mina underbara vänner som finns för mig. Det känns underbart att veta att när något händer finns ni där som stöd, hjälpande händer som hjälper en upp när man själv inte kan klara det själv. Men också som bara finns där och underhåller en när man har tråkigt en kväll när man behöver det som mest. Jag vet inte hur många av er som faktiskt läser detta, men ju fler desto bättre. Ni är fantastiska människor, ni är galna, ni är underbara. Ni är mitt allt.

Jag kommer aldrig glömma bort er och de underbara dagarna jag haft med er, vad som än händer. Jag älskar er.

Iron Maiden på Ullevi i fredags var underbara, det lär man inte glömma på ett tag :D

Och om ni undrar... ja, jag saknar Oscar. Det är därför jag är såhär.