Hanna Agnes Augusta

-en musiker med livlig fantasi!

¡Uno! <3

Kategori: Agnes och musiken

Heej folket! Har inte bloggat på några dagar, men nu har jag äntligen fixat till mitt hår! Jag och Anton tog fredagen för att åka till Malmö för att köpa blekmedel, möta Nimrod och shoppa småskit som inte är särskilt viktigt egentligen, typ som godis och pins med Tintin <3
 
 
Wonkagodis... var inte som jag väntat mig. Men gott (de rosa iallafall). <3
 
Nåväl, sen åkte vi hem till Anton i det exotiska Ramlösa (för folk som inte har 04 i sina riktnummer är Ramlösa förutom vatten en förort till Helsingborg. Nu vet ni det.) för att färga hår, äta tacos och kolla ponies ^-^
Så här blev mitt fantastiska hår!
 
 
Jag fick även automatiskt en tshirt med Sex Pistols ^^ nämen, den köpte jag när jag ändå var i Malmö :)
 
Idag har varit en riktigt bra dag, då jag förutom att somna på engelskan och käkat nachochips även lagt rabarber på Green Day's senaste, ¡Uno! :D
Jag älskar soundet, även om jag blev lite suspicious när Kill the DJ och Oh Love var singlar. Inget mot låtarna, men det behövdes äldre-inspirerad Green Day igen. Så det så. 
Då alla som jag nämner Green Day runt tar upp Billies rageanfall för några dagar sen på iHeart radio.. varför reagerar folk så starkt på det? Billie har gjort mycket värre saker än att slå sönder en gitarr och räcka finger. Klart att det var oväntat, men får man plöstligt bara 25 minuter istället för 45 för att ge plats åt *host* Usher... klart man blir pissed. Så jag försvarar Billie i den här frågan. 
Nu har folk istället börjat diskutera Billies psyke, och om det har att göra med hans plöstliga sjukhusbesök i somras.... alltså, låt mannen få vara awesome och dra inga förutfattade slutsatser. Jag vet inte hur Billie mår, men jag vill höra det från honom själv eller sina närmaste, inte från MTV news eller nåt annat. 
 
 
Mina skills på att redigera <3
 
Anyway, imorgon är det skolfoto som gäller! Vet ungefär vad jag ska ha på mig, kanske bloggar om det senare ikväll! Nu ska jag packa ihop för att sticka och träna, behöver rensa tankarna lite. 
 
Ha det bäst alla Nimrods! (och överste Nimrod himself så klart!) 

We are young and unafraid.

Kategori: Agnes och musiken

Heej folket! Jag har inte skrivit på år och dagar, men nu tar jag äntligen mig tid att få ner ett blogginlägg. De senaste veckorna har jag (som jag skrev) varit extremt rädd för att börja på min nya skola, Mega Musik. Jag lämnade en trygghet för att bege mig till en skola där jag inte kände någon. Men efter insparken i fredags... allt bara släppte. Att vi 5 smet iväg som vi gjorde har lett till flera dagar av lycka nu för mig. 
Pojkarna som (mest) ligger bakom min lycka heter Anton, Philip, Philip och Robin. Ja. Det är två Philip. Dock kallar jag den ena för Nimrod. Så vet ni det. 
 
Killar, jag är tacksam för att ni gör mig så glad och har fått mig att känna mig som hemma i höghuset till skola vi spenderar våra dagar i. Ni är awesome. 
 
Helgen är fullspäckad för min del, med två Malmöbesök (en fotografering och ett teaterbesök med fina Alexander)   och kanske en filmkväll, hoppas verkligen det. 
 
Känns som jag borde skriva något om mitt hår... jag har några alternativ jag står mellan, och det är färger jag haft innan. Antingen; 
 
 
eller kanske
 
 
 
Åååh, gingerhår <3
 
Tja.. det är typ de jag står emellan. Ljusrosa hade också varit najs iofs, men jag har ju iofs redan grönt hemma... vi får se. 
 
 
 
Robin, jag och Nimrod <3