Hanna Agnes Augusta

-en musiker med livlig fantasi!

Snart blir det Götet!

Kategori: Allmänt

Hääj allihopa! (eller Hialiopa som det heter på Blondinbellska..)

Har inte varit aktiv på ett tag, jobbet tar mycket tid och orkar inte skriva så mkt efteråt, dessutom är jag lite småsjuk... men vafan, jag tar det som en man! (fick vi med ett litet rim också nu på måndagskvällen)

På fredag tar jag ledigt från jobb och sätter mig i en bil med älsklingen, apan och Puschke mot Göteborg för att se Iron Maiden! Hoppas att jag blir bättre tills dess, vet inte hur jag ska göra med medicinen heller när jag är där, men det ordnar stålagnes på nåt sätt.

Toodaloo!

Stress, stress, stress...

Kategori: Agnes skriver av sig

Läs överskriften. Den säger allt egentligen. Jag är helt slutkörd...

Sedan jag uppträdde med min låt har jag haft drygt 40 nya händelser varje dag om att jag MÅSTE spela in den. Jag har börjat på gitarren, och den är färdig. Sen skulle vi (jag och bror) spela in sången, men... det blev platt och meningslöst och allvarligt. Det lät som att jag nyss fått min hund påkörd av en bil, ungefär så glatt. Och allt detta på grund av stress, oro, saknad, sorg och för lite sömn. Jag är en instabil människa, jag klarar inte det. Jag har ofta drömt om att vara känd, men bara att vara det så här lokalt är sjukt jobbigt. Jag ångrar att jag satte mig där i torsdags och vann niornas hjärtan...

Orkar inte jobba, även om jag bara jobbat en dag. 8 timmar i en källare i Helsingborg, lyxigt? Ajjemän. Dessutom gick jag vilse inne på Net on net på lunchen, kom försent och trampade nästan på en död näbbmus. Göttans.

Längtar till helgen, sommarlovet. Det ni har som inte jag har.

Sommarlov! <3

Kategori: Augusta is a happy girl

HÄÄÄÄJJJ!!!

Har inte skrivit på aslänge, jag vet... :c

Men mycket har hänt. I tisdags, på morgonen, färgade jag mitt hår... lila! Asnajs, fast jag liknar för tillfället en blandning mellan Katy Perry och ett troll. Wooho.

Hade min allra sista dag på Björnekullaskolan igår... trodde jag. Och nu tror alla att jag är värsta underbarnet bara för att jag fick så många stipendier och skit. Eller, skit och skit, alltid trevligt med 500 spänn och en reseguide till Paris. ^^

Spelade upp en låt jag skrev i söndags när jag hade tråk, och alla älskade den! Beröm gillas! Och jag lovar att den snart kommer upp på Youtube.. tills dess kan jag lägga upp texten här, eller?

Fest med alla efteråt var asnajs, även om jag sällan festar så gör jag det ordentligt när det väl gäller. Fast typ alla drog -.-'

Spelade upp min låt även idag, för sexor, sjuor och åttor. Sjukt underbart.

Nu är det sommmarlååååvvv! :D <3

Trött som en liten pundare, jajamän!

Kategori: Augusta is a happy girl

Hääj folks!

Sitter och skriver från Julias säng just nu, har inte orkat mig upp riktigt... Julia är och duschar, så hon märker ingenting. Hihi! ^^

Har sovit här i natt om ni inte fattat det redan. Bror tog studenten igår, och morsan lånade ut mitt rum till mina släktingar och den sötaste ungen ever; min kusin Henrik. Brukar inte gilla barn, men han är awesome :3

Vi ska sticka en runda till Familia sen, och sen MÅSTE jag till Oscar en runda. Har inte varit hos honom på aslänge! (eller... ja, iförrgår... men det är länge för mig!)

 

Förresten så är Pikachutäcke episkt! :D

Ett år sen...

Kategori: Green Day <3



Helt sjukt! För ett år sen, 5 juni 2010, stod jag och Linnea på Planen, Ullevi, Göteborg, och skrek som två invalida fjortisar när de vackraste människorna någonsin stod på scenen och fyllde våra hjärtan med sin underbara rock. Green Day, live. Det är sjukt!



Jag minns varje skrik, vare liten textrad, varje tår som föll från mina svartmålade ögon. Jag vill bara tillbaks dit, dränkas i musiken och känna mig så där lycklig igen. Jag hade behövt det.



Green Day MÅSTE komma till Sverige snart igen. Det måste dom. Jag vill fyllas av den där underbara känslan igen... träffa de människor jag lärde känna (Philip och Johnny, underbara killar) och den här gången ska jag fanimej upp på scen, krama mina pojkar och stjäla några plektrum...

Ska erkänna att jag inte kan lyssna på solot i 21 guns längre utan att bryta ihop totalt...

I just wanna see the light <3

Jag har stått ut med dig för länge nu.

Kategori: Agnes skriver av sig

Jag har inte bloggat på ett tag, men nu jävlar ska jag ragea. (kan man stava det så? Ragea? Ja, ni förstår kanske vad jag menar.)
Jag är sjukt arg på en kille just nu. Ska jag vara ärlig har jag varit arg på honom alldeles för länge. Men jag kan inte släppa ut min ilska, min besvikelse, mina tårar på honom. Han står där och ler mot mig, det där oskyldiga leendet som säger "kom igen, du är inte arg på mig egentligen?" Jag ger efter. Jag kan inte vara arg på honom. Inte face to face.

Men nu orkar jag inte längre. Han har svikit mig så många gånger nu, och varje sång står han där med sitt leende. Jag har levt med detta det senaste året nu. Jag sväljer det, gång på gång, men inte längre.

Det gjorde ont den där tisdagen då du svek mig ännu en gång, men när du gör exakt samma misstag en vecka senare säger väl en del om dig, right? Jävla idiot.

I tisdags var fanimej sista gången jag gömde min ilska. När du är tillbaks från Siesta blir det synd om dig.

Och lite allmänt; ledig de närmaste dagarna. Var hos farmor och farfar idag och arbetade, lastade ved. Saknar Julia, väldigt mycket. Jag vet inte varför.