Hanna Agnes Augusta

-en musiker med livlig fantasi!

Konsertplanering i Februari

Kategori: Agnes och musiken

Hej folket! Försöker mig på kombinationen städa och blogga samtidigt, vilket ni kanske vet inte är det lättaste... Är sjuk, så har inte så mycket annat för mig. Försöker kvarhålla min awesomeness genom att kolla på massa olika klipp med Barney Stinson från HIMYM på Youtube. Ååh, du vackre Neil Patrick Harris, varför måste just du vara gay? D:
Bjuder på denna extremt derpiga bild. Hejhopp.
Anyway, som det står i överskriften är jag väldigt fundersam över hur mina konsertplaner ska se ut i sommar... 2010 gick i Green Day's och Against Me!'s tecken, 2011 i Iron Maiden's tecken.... but what about 2012? Som det ser ut nu står jag mellan två underbara band; Marilyn Manson och Kent. För tillfället ser jag fler fördelar med Kent än Manson, men jag är fortfarande inte säker... aarrgh!
Ska tänka över mitt beslut med en kopp te och några skorpor, omnomnom <3

Dåligt humör, go away.

Kategori: Agnes skriver av sig

Hej alla söta läsare!
Även om jag verkat glad på sistone har jag mentalt mått illa under senaste tiden. Det har varit under de senaste veckorna, och jag hatar det verkligen. Jag älskar ju att hoppa runt och vara glad och vara allmänt Pinkierandom, men jag kan inte riktigt hela vägen. För er som jag tagit ut det på, förlåt. Jag blir så här lite då och då.
Och allt som hände igår gör ju inte saken bättre....
Skulle iväg och träna som vanligt på Friskis och Svettis, som jag brukar. Folk har många fördomar om just F&S, men jag stormtrivs, jag mår bra av den träningen och det är trevliga människor. Men igår hade några killar i typ mellanstadieålder smugit in på passet. Till och börja med hånade de oss. Skrattade åt oss, och eftersom de stod bakom mig störde jag mig såklart på det. Jag vände mig om och frågade om de hade kul, de sa ja. Jag bad dom stå och kolla på någon annans röv, och räckte lite lagom diskret finger. De hånade oss ännu mer. Till slut reagerade en värd och slängde ut dom. Men det tog inte slut där.
Efter passet, när vi bytat om och sånt, hade killarna på nåt sätt lyckats ta sig in i lokalen igen, där de gömde sig. Då det bara var jag och mamma kvar skällde vi ut dom och mamma hotade med att ringa polis om de inte gav sig av. De stack, och vi kollade igenom hela Rågenhallen för att se om någon var kvar. Till slut gav vi upp och skulle gå. Då ser vi att hela ytterdörren är nerspottad. Jävla ungar, tänker vi, och jag går för att ta min cykel. Korgen var helt inslagen, baklampan var påslagen för att slösa batteri, och sadeln hade tydliga spår efter var de sparkat, och den var förstörd den med. När vi började försiktigt cykla lät det konstigt, och vi konstaterade att flera ekrar i bakhjulet lossnat och vissa saknades helt. Antagligen har de slitit loss dem.
Seriöst?! Vad är det för jävla sätt?! Jag vet inte vilka de är, men hade jag vetat det hade jag sökt upp deras föräldrar och berättat allt och sedan tvingat dem och ungarna att betala hela reperationen av cykeln, som enligt reparatören kommer kosta drygt 700 spänn.
Och då började jag såklart undra.... vad är det som gör att barn är som de är idag? Jag tror inte att någon skulle kunna göra så här under min uppväxt......

Förändringar, oh yes!

Kategori: Augusta is a happy girl

Hääj folket! Känns som det inte var så många blogginlägg sen jag blev blond, men nu har det skett förändringar igen!! Jag har länge funderat på att göra så här, men nu tog jag tillfället i akt och färgade mitt underhår i luggen! Något scene-inspirerat, men jag typ älskar scene-människor och inspireras av scenecore, ungefär så som jag inspireras av sweet lolita! :3
Nåväl, hade inte berättat för så många om vilken färg jag skulle lägga i, men det blev....
TURKÅÅÅÅÅS!!!! (extremt felstavat med flit)
Anyway, dagen har spenderats först med Ozz och Palmar hemma hos sistnämnde, och sedan har resten av kvällen spenderats med bästaste Alexander. Vi kollade på hälften Gladiatorerna och hälften Melo, mest för att se Björn Ranelid. Det måste vara det sjukaste jag någonsin sett. Seriöst. Ni som inte kollade har verkligen missat nåt... och den gick tillochmed till final. Vafan.
Sedan kollade vi på Nalle Puh, ceepeemysigt :'3
Nåväl, trött som en spade, nu blire sängen. Puss och kram och knip i stjärten!
Måste även passa på att skriva ett grattis till vackraste Billie Joe Armstrong, Green Day, som fyllde 40 igår. Underbara människa med världens finaste ögon <3 (har dessutom själv tagit bilden, ååh Ullevi 2010, come back!!)

Tomas Di Leva är kärleken själv.

Kategori: Agnes skriver av sig

Hääj folket! Har inte bloggat på över en vecka (shame on me!) och typ ingenting har hänt. Förutom att min mobil lade ner, fett hårt. Men har lånat en mobil av Ozzis mamma, så jag överlever! ^^
Men jag spenderade dessutom typ hela onsdagen i fotostudion på skolan, med Nicolina som fotograf. Och trevligt var det! Bjuder på den bild jag blev mest nöjd med, hihi (hope you dont mind Nicco..)

Dagen har spenderats i Vinninge nere vid Lund hos min kusin som fyllde åtta år. Hände inte så mycket egentligen, eftersom bror inte var med blev det ganska segt... dock fick jag en hel del bra bilder på deras 6 (!) fågelhundar, som kanske hamnar här på bloggen sen! Om inte, så finns dom på min Facebook. Efter lite redigering.
Sen nu på kvällen kollade jag och modern på Melodifestivalen, mest för att vara lite svenska. Min största anledningen att kolla var för att en av världens mest fantastiska människor skulle vara med. Tomas Di Leva. Kärleken själv. Jag har alltid gillat människor som går sin egen väg, som har ett meningsfullt budskap, som gör det de älskar trots allt hat och all kritik. Människor som Di Leva, Marilyn Manson, Janis Joplin, Caroline af Ugglas... sådana människor. Nåväl...
Sitter och kollar Melo med mamma. Bara två låtar kvar, en går till final och den andra åker ut. Står mellan Di Leva och Lindgren (gissa vem jag håller på...)
TVn; ....melodi nummer 6!
Jag: .......kuk.
Mamma: Men Agnes då!
Jag: Ursäkta, penis.
Mamma: *tittar fortfarande surt på mig*
Jag: ....manligt könsorgan?
Han gick alltså inte vidare. Hade inte väntat mig det heller, folk förstår inte hur genialisk han är. Jag ska bli som honom. Jag kommer nog inte lyckas, han är vegan och jag ääälskar kött... hmm...
Aja, nu blir det redigering och chaite! Hade sötnosar! :3

Cause I'm a blond, yeah yeah yeah! :D

Kategori: EGO!!

Hääj folket! Nyss hemkommen från frisören. Som ni kanske vet hatar jag att se likadan ut under en för lång tidsperiod, så nu har det hänt en del med mitt hår!
Så här såg jag ut i morse, innan jag stack iväg....
Och det här är resultatet! I love it! Var tänkt att jag efter blonderingen skulle lägga i en färg i underhåret på luggen, men jag kommer vänta med det. Vill vara helblond och dum ett tag nu! :D
Dessutom kan jag äntligen lyssna på en låt jag lagt på hyllan under ett tag,  Cause I'm a Blonde. Klicka, lyssna och njut vänner! ^^
Idag har mamma över gäster, så jag flyr fältet och drar mig bort till Elias ikväll, myspys ^^

Kawaii! :'3

Kategori: Kawaii! :'3

Hihihi, jag hade väldigt kul idag ^-^
Har nog inte varit så här trött någonsin, seriöst. Jag höll på att somna på tåget, somna på fame, somna framför brasan. Jag går och lägger mig nu...