Hanna Agnes Augusta

-en musiker med livlig fantasi!

AMÖBAGLENN! :D

Kategori: Augusta is a happy girl



Hääj folks!

Har inte varit inne på ett tag, för hela helgen har spenderats i Kållered i Halland. Varför? Jo, jag och 7 andra Åstorpare åkte dit för en förträff inför det stora scoutlägret (Jamboreen) i sommar. Vi blev indelade i patruller, och vi kom på det knawesome namnet Amöbaglenn. Woohoo!

Sjukt trött efter papperskrig och flaggbygge och brännboll och kvävningar av saccosäckar och sånt, så får väl skriva mer om detta nån annan dag. Snart vårshow, hopp! :3

Alltså, ortnamnen i Halland är ganska udda... Åsa-Frillesås, Bölet, Bua och Britta-Lenas Fors... o.O

Hela livet dansar, hela livet svävar, hela livet andas....

Kategori: Augusta is a happy girl

Musikalen hade premiär idag, asgött! :D

Har aldrig gjort så bra ifrån mig på White Rabbit, sjukt awesome man var! (ja, jag måste skryta lite, pallar du inte så gå tillbaks till Facebook) och mitt basspelande på My Hero var underbart. Jag har aldrig spelat bas för publik innan... :s

Oh! Det gick att få igång publiken på att klappa takten! Damn, jag kände mig som Gustav! :D

Två föreställningar imånn också, bara att tagga. Plus spex. Det blir scout-style. :3

...Det här var ju tråkigt.

Kategori: Agnes skriver av sig


Er första tanke är förmodligen: WTF?? Jo, det var min också.

Vi hade scoutmöte uppe vid en stuga i skogen, och vi fick den (vid det tillfället) geniala idén att backa upp en jävligt lång bit. Dock backade vi lite snett och... ja.

Efter en halvtimmes slit och smsande med Fredriksson fick vi upp bilen. Victory!

Han som körde tyckte detta var en aning pinsamt, så jag nimrodade honom. (plus vill han inte att hans far ska få veta vad som hände, det räckte med att vår kompis knäckte antennen...)

Häpp!!

Blogga från skolan? Javisst!

Kategori: Augusta is a happy girl

Hääj!
Sitter i skolan nu med min klass, vi har gjort en enkät nyligen, och nu bara flummar vi runt på nätet. Jag lyssnar på mOBSCENE (det är nog tamejfan den bästa låten Manson gjort enligt mig) och sitter på Facebook.

Ni vet det jag skrev om glassen? Igår fick jag ett Plopp från Krysell. Hoppas det blir en vana för folk att ge mig godis på onsdagar... ^^

Jedward made my day! <3

Kategori: Augusta is a happy girl



Gulligaste killarna på länge, right? :3

Var hos Apan igår tillsammans med lite andra människor, sjukt trevligt iaf. Tyvärr är ESC bara en gång om året... Det är så mysigt när gänget samlas så där. Sen är det sjukt tradigt att Sverige inte vann, men vafan, trea är alltid nåt! :D

Hela min mun smakar salt, så går det när jag och Malene bakar pinnbröd!

Vill du ha en glass?! :D

Kategori: Augusta is a happy girl

Okej, måste bara skriva om en sjukt random händelse som hände för någon timme sen...

Jag och några tjejer från Fame stod och sålde biljetter till vår musikal, Landet Ingenstans Någonstans, som vi spelar på Björnen den 23 och 24 maj, klockan 19 båda dagarna. Okej, nog med reklamen nu.

Vi hade stått där ett tag, så satte sig några gubbar på bänken bredvid... de hade nog druckit... och när de andra tjejerna är en bit bort så ropar den ena gubben till mig;

"Hej! Vill du ha en glass?!"

o.O <---- min reaktion

Men jag sa Ja tack och han kastade en Hello Kitty-glass till mig.

Och den var god :D

Några streck, lite redigering och voilà!

Kategori: EGO!!



Har man tråkigt en fredagskväll så blir det så här...

Nåväl, tisdag kväll just nu. Har nyss skrivit klart ett arbete i engelska om vad som hände år 1986 och givetvis taggat inför Iron Maiden, som jag ska se på Ullevi den 1 juli. Med andra ord; jag lyssnar igenom Alexanders (jag föredrar att kalla honom Apan, men då fattar inte alla) Spotifylista med bara Maiden-låtar. Ska man tagga så ska man!

I morse, runt halv nio-tiden, fick jag dessutom en namnlös kroppsdel uppkallad efter mig; Agnesflärpen! (inga snuskiga fantasier nu, Agnesflärpen är den tjocka hudfliken mellan tummen och pekfingret...)

Texten på bilden är från Green Day - Restless Heart Syndrome. Nu vet du vet.

Tjolahopp! :D

Going straight will get you nowhere!

Kategori: EGO!!



Hihi, älskar den här bilden :'3

Nåväl, ni kan säkert gissa att jag drogat Green Day idag, nu när Mike fyller år och allt. Rubriken är ju för fasen från Jaded! (Insomniac, 1995. Förjävla bra år och album.)

Imånn är det torsdag, då blir det nationella i matte -.- missar idrotten igen, vilket jag hatar. Jag vill spela basket med pojkarna! D:

Oscar, jag vet att du läser detta. Om inte du kommenterar så kommer jag äta upp din näsa! ^^ <3

Grattis Mike Dirnt! <3

Kategori: Green Day <3



Hej allihop!
Nu har jag inte skrivit på ett tag, och jag ursäktar det. Men nu kommer äntligen ett kort inlägg innan min mamma kommer hem (hon blir lite tosig om hon ser att jag sitter här när mitt rum är så pass stökigt som det är just nu...)

Jag ville mest bara gratta Michael Ryan Pritchard, eller Mike Dirnt som han kallas, på hans 39årsdag idag den 4 maj. Han är min största inspriationskälla och anledningen till att jag började spela bas. Han är en fantastisk basist, det ska ni veta! <3

Och nu får vi skynda oss innan morsan kommer hem...